2011. október 20., csütörtök

Közeleg az év legvarázslatosabb ünnepe!


Kedves Barátaink és Gyurmaékszer Rajongók!

Ha az általunk készített gyurmaékszerekkel szeretnéd megajándékozni idén szeretteidet,kérjük mihamarabb add le nekünk rendelésed,de legkésőbb november 20-ig mindenképp! E dátum után valószínű,hogy csak a készleten lévő ékszereinkből tudsz majd válogatni!
Valamit szeretném felhívni a kedves szülők valamint az urak figyelmét,hogy idén karácsonyra ajándékutalvánnyal is meglephetitek gyermekeiteket illetve barátnőiteket,feleségeiteket!:)
Az ajándékutalványok 1500.- 3000.- és 5000.- forintos címletekben lesznek kaphatók és napokon belül mutatjuk is nektek!:) Itt a Blogon!
Ezzel kapcsolatban lesz egy akciónk is,miszerint az
5000 Forintos utalványunkat november 20ig 10% kedveszménnyel tudjátok megvásárolni!

Rendeléseiteket a michigan.evi@gmail.com címen tudjátok leadni vagy a 06-20/994-1739 -es telefonszámon.

Kérünk benneteket,hogy a rendeléseknél figyeljetek a minél részletesebb leírásokra (milyen színben,méretben,kivitelben szeretnétek az adott ékszert) ha egy általunk már készített ékszerről van szó.akkor linkeljétek a fotóját vagy ha egyedit szeretnétek akkor képet mellékeljetek ha tudtok vagy rajzoljátok le nekünk az elképzeléseteket.
Valamint kérlek jelezzétek,hogy postai úton szeretnétek e átvenni az ékszert vagy személyesen Budapesten?! ( Árpád híd,Deák tér,Oktogon)


A szállításról:

Kérhetitek UTÁNVÉTEL az ékszereket ennek postaköltsége 900.-/csomag ( ajánlottként adjuk fel alaposan becsomagolva,hogy épségben érjen hozzátok) illetve kérhetitek ÁTUTALÁSSAL fizetve ekkor az összeg érkezése után küldjük a csomagot,ennek postaköltsége 400.-/csomag ( ajánlottként adjuk fel alaposan becsomagolva,hogy épségben érjen hozzátok)

Ha ezekre a részletekre figyeltek akkor nagyban megkönnyítitek a munkánkat és jóval gyorsabban tudunk kiszolgálni titeket!:)

Köszönjük,legyen szép napotok: Bézs és Évi




Nincsenek megjegyzések: