2011. október 29., szombat

Halloween!

Nohabár ez egy messziről koppintott ünnep,ma már nagyon ránk ragadt és egyre többen tartjuk,szeretjük,utáljuk vagy partyzzuk:)
Nem tartom egy rossz dolognak több szempontból sem!
Egy újabb olyan dolog ami tetszik a gyerkőcöknek (noés a gyermeklelkű felnőtteknek) és és kell is ez!! Kell hogy legyen még több ünnep ami szól valamiről,még ha nem is az eredet az ami miatt szeretik,de beöltözhetnek,jókedvük lehet vagy épp csokit csenhetnek :D
Valamint szerintem egy igen jópofa kis program amíg az anyu süt főz valamit addig a csöppek apát szekálják,hogy segítsen kifaragni a család Tökfejét! ...így hivatalosan is lesz egy újabb Tökfej a családban:D
Kezdenek az esték is hidegebbek lenni és akár a lakásnak is meleg,dísze lehet az este narancsos-pirosan ránk vigyorgó Tökpofa vagy ha azt az ablakba/verandára vagy bárhová tessük,hogy más is lássa,tuti,hogy mosolyt csalunk annak az arcára aki dideregve,unottan vagy fáradtan botorkál/vezet hazafelé. ...talán épp a te Tökpofid készteti majd,hogy ő is készítsen egyet!

Akárhogy is...ez egy újabb dolog ami megmelengeti a szívünket és talán egy picit jelzi is,hogy milyen csodás ünnepek közelednek:)

Szeretnénk egy JÁTÉKKAL KEDVESKEDNI!!

Tökfaragó verseny!!!!!
A mai naptól várjuk az általatok faragott TÖKFEJEK fotóját emilben egészen Október 31 éjfélig!!!
Kérünk mindenkit,hogy ne a netről leszedett fotókkal jelentkezzen,hanem készítsen egy igazi SAJÁT TÖKPOFIT!!
100%ig biztosak vagyunk abban,hogy nagyon jól fogtok szórakozni és tényleg remek hangulatot kölcsönöz estéiteken majd a világító/pislogó Tökpofi!!

3 helyezett lesz! Az első díj egy 1500 Forintos vásárlási utalvány,a második díj 1000Forintos utalvány a harmadik díj pedig 500Forintos utalvány!

Legyetek kreatívak és nyugodtan dobjátok fel egyedi ötletekkel vagy kiegészítőkkel vagy bármivel amitől a tiétek lesz a legeslegjobb!

Szabályok:
1., FaceBookon oszd meg a Játékfelhívásunkat(ott találod az üzifalon)
2.,Hagyj Face-n kommentet is!!
3., Okt 31 éjfélig küld át nekünk a képet a te Tökfejedről ;)

A 3 legjobbat megmutatjuk majd a facebookon is!!:)

Íme ahogyan a miénk készült:)



...és mi szeretjük ám a sült tököt is:)




2 megjegyzés:

Névtelen írta...

á, kár hogy nincs itthon tök... no de sebej, majd rajzolunk :DD

Unknown írta...

:) Majd jövőre! Olyan kis helyes ahogy pislákol a szobában:)